healthychoices.blogg.se

Jag hoppas på att kunna motivera och inspirera mina läsare till en hälsosammare livsstil.

Grahamsgrynsgröt

Kategori: frukost

Testa testa testa! Om du som jag är mannagrynsgrötfantast är grahamsgryn en nyttigare variant och det smakar i stort sätt likadant :)

Chokladbollsfrukost

Kategori: frukost

Mixa 1,5 dl keso och 1/2 banan i mixer. Rör ned 1/2 dl havregryn och 1 msk kakao. Toppa röran med 1 vispad äggvita med stevia, jordnötsmör och kvarg. Bär är gott till <3

Kärlek till äpplen

Kategori: frukost

Dagens frukost var en riktig foodgasm!

Ett ugnsbakat äpple med fluff av äggvita, stevia och kardemumma ❤ och smörgåspålägget- päron, keso, valnötter och kanel är oslagbart! Testa testa testa!

Frukostinspo

Kategori: frukost

Tänkte bjuda er på lite inspiration till den bästa måltiden på dagen :)

Godaste äggröran!

Kategori: frukost

Hej amigos! Imorse gjorde jag en frukost som jag bara måste dela med mig av, ( funderar på att endast frukostblogga??) Nämligen äggröra! Men inte vilken äggröra som helst..

1 person

1 mosad banan
1 ägg
1 dl keso

Det är bara att blanda ihop allt och stek i smör/ olja till äggröra. Ljuvlig smak och underbar på smörgåsen..

*kärlek*

Supernyttig pizza!

Kategori: middag

Förlåt för min långa frånvaro! Ikväll lagades det hemmagjord pizza här hemma, jag bestämde mig för att göra en dietpizzabotten på ett recept av tasty-health! Det smakade bra, men du behöver mycket god topping!

1 botten

200 g rå blomkål

1 msk linfrön

1,5 tsk fiberhusk

2 äggvitor

Kryddor

Sätt ugnen på 225 grader.
Mixa blomkålen till en mosig/grynig massa. Försök pressa ut lite vätska mot ett hushållspapper. Blanda alla ingredienser i en bunke och tillsätt kryddor (såsom oregano, lökpulver, basilika etc.) bred ut på oljat bakplåtspapper och grädda i 20-25 min. Ta ut och bred på tomatsås, topping (skinka, champinjoner, ananas, banan, ost, spenat, lök etc.) in igen i ca 10 minuter. Njut nu med gott samvete!

Kcal för bottnen: 140 kcal.

Nyttig kycklingwook

Kategori: middag

När jag köpte mitt proteinpulver ifrån fitnessguru fick jag ju kalorifria nudlar på köpet, jag och syster är ensamma hemma så jag kände för att utnyttja tillfället.. Vad vi åt!

Nyttig kycklingwook. 2 stora portioner

Två kycklingfiléer
Olja
Salt och peppar
En hel del frysta Wookgrönsaker
Sockerärtor
Röd paprika
Champinjoner
Fitnessnudlar

Strimla kycklingfiléerna och stek dem i oljan. Salta, peppra och häll upp i en annan skål. Stek wookgrönsaker, hackade champinjoner, paprikan och sockerärtor tills de är ganska mjuka. Tillsätt kycklingen och nudlarna och blanda runt. Nu kommer tillfället du ska smaksätta.. Hade inte så mycket hemma så fick improvisera. Hällde i kinesisk soja, kycklingfond, sweet chili och lite kalvfond. Smaklig måltid!

Favoritbloggar.

Kategori: tips

Hej och hallå! Tänkte bara kika in och be er bli lika beroende av dessa bloggar som jag. För de är så bra, puss.
 
(klicka på bilderna)