Blanda alla torra ingredienser och sedan alla blöta. Mosa ned de blöta i de torra (enklast med händerna) till en deg och tryck ut i en matlåda med plastfolié. Låt stå i frys i minst 3 timmar och skär till åtta barer. Förvaras i kyl eller frys.
Testade sötpotatis för första gången idag, riktigt smarrigt! Skala den, klyfta, ringla över olivolja, krydda och in i ugn i sisådär 30 minuter. Gott med sparris och grillad fläskytterfilé :)
I fredags lyckades jag med en sak jag trodde var omöjligt, jag pushade mig själv hela tiden och hjärnan skrek stoopp om och om igen, men jag lyckades!
- sprang över en mil (12km) på 60 minuter i 5 minuters intervaller där jag skiftade hastighet mellan 11,12 och 13 km/h var femte minut- sjukt!
Så när du tror du inte orkar mer, bli arg på din kropp för du inte orkar mer och pusha, pusha, pusha- du orkar så mycket mer än vad du tror!! Och känslan efteråt .. Wow!
En underbar quote: Don't ask me why I run, ask yourself why you don't.